دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 529 KB
تعداد صفحات : 24
بازدیدها : 335
برچسبها : سیستم تولید انعطاف پذیر رویکرد انعطاف پذیری
مبلغ : 12000 تومان
خرید این فایلچکیده
در این مقاله، ما فرض می کنیم که انعطاف پذیری در یک سیستم تولید، مستقل از محیطی که با آن تعامل دارد، نیست. علاوه بر این، ما پیشنهاد می کنیم که انعطاف پذیری یک مفهوم چند بعدی مربوط به درجه، تلاش و زمان انطباق است. به منظور رسیدن به این روش یک چشم انداز پویا به تصویب رسید که در آن ابعاد انعطاف پذیری وابسته شد. تعدادی از نمونه های ارائه شده به برخی از مشکلات که در آن، این رویکرد ممکن است استفاده شود، اشاره نموده است.
مقدمه
یکی از ویژگی های مدیریت سازمانی مدرن، تکامل است. مدیریت باید پاسخ های انعطاف پذیری به ارائه تغییرات مداوم محصولات جدید و یا انواع محصولات باشد. در همان راه، افزایش فشار اعمال شده توسط توسعه فن آوری و تنوع تقاضا، شرکتها را وادار به انعطاف می کند. روشهای نگاه به مشکلات و راه حل های بالقوه باید مناسب ماهیت و میزان تغییر در محیط سازمان باشد. در این زمینه است که مفهوم انعطاف پذیری اهمیت پیدا می کند، از اینرو تصور می شود که برای کمک به ظرفیت انتخاب، تغییرات و نوآوری برنامه عملی سازمانی کار می کند. با توجه به اینکه یک سازمان به انواع مختلفی از انعطاف پذیری نیاز دارد، تعاریف متعدد و طرح های ارزیابی مختلفی وجود دارد. ریشه های این تنوع ممکن است به عوامل مختلف عدم قطعیت، دیدگاه های ممکن و یا ابعاد احتمالی مختلف برای ارزیابی انعطاف پذیری، ارتباط داشته باشد. بنابراین، نویسندگان مختلف ادعا می کنند که یک نوع خاص نقشه های انعطاف پذیری، یک منبع عدم قطعیت را مشخص می کند. به همین ترتیب، انعطاف پذیری در نوشتجات به عنوان کوتاه مدت، میان مدت و یا بلند مدت طبقه بندی شده است. علاوه بر این، بسیاری از نویسندگان با استفاده از این سه بعد به تعریف و ارزیابی انعطاف پذیری می پردازند: انواع پاسخ های سیستمی بالقوه، تلاش و زمان تطبیق. در واقع، در نظر گرفتن این سه محور اصلی، گاهی اوقات برای استفاده و مقایسه دو روش پیشنهادی مقالات مشکل است.
...
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
رویکرد پیشنهادی
زمینه تغییرات
زمینه تنش ها
انعطاف پذیری پویا و رابطه ای
نمونه هایی از قابلیت تنظیم: رویکرد عرضی و طولی
هزینه های راه اندازی در یک سیستم تولید: عوامل تنش
انعطاف پذیری در یک سیستم مدیریتی تولید مبتنی بر کشش : منطق درونی
روش سفارش ی کشش
شرح
نتیجه گیری
**************************
نتیجه گیری
ما رویکردی که مفهوم رابطه، پویایی و چند بعدی انعطاف پذیری را در سیستم های تولید معرفی می کند، ارائه نمودیم. در این روش، ما دو زمینه را تجزیه و تحلیل کردیم: زمینه تغییرات و زمینه تنش ها. مفهوم انعطاف پذیری، درک در یک چشم انداز رابطه ای، زمانی که یک مدل ناظر سیستم ظهور می کند و تعامل با روند محیطی دارد. بنابراین، این مفهوم دارای یک شخصیت پویاست.
در روش ما، هر تجزیه و تحلیل، ارزیابی و یا تعریف از انعطاف پذیری یک سیستم خاص، باید با معرفی دو سوال مهم شروع شود: چه زمینه از تغییرات است که در آن انعطاف پذیری مشاهده می شود؟ و چه زمینه تنش عوامل تحمیلی بر مقاومت به تغییرات را در زمینه تغییرات، گروه بندی می کند. به منظور به دست آوردن یک مدل عملیاتی از انعطاف پذیری، تحلیلگر (ناظر) باید از بردارها فعلی و وضعیتهای مورد انتظار سیستم مشاهده شده، تعریف داشته باشد. بنابراین، یک مدل از عوامل روابط تنش و تاثیر آن بر حالت سیستم باید برای تعیین سه بعد انعطاف پذیری ارائه شده در رویکرد ما، به دست آید. درجه تنظیم، تلاش (به طور معمول تابع هزینه در مدلسازی سیستم تولید) و زمان تنظیم. ما استدلال نمودیم که ساخت مدل در تمایلات باور تحلیلگر در منطق درونی یک سیستم است که وضعیتهای مورد انتظار سیستم را محاسبه می کند. بنابراین، تحلیلگر باید در مورد این باور منطقی توصیه شود. از طریق مثالها، ما نشان دادیم که اندازه گیری خوبی از قابلیت تنظیم یک تابع، مربوط به سیستم و پروسه های محیط مانند آنچه که توسط منطق درونی، وضعیتهای مورد انتظار را رمزگشایی می کند، وجود دارد.
...
خرید و دانلود آنی فایل