مبانی و پیشینه نظری کفایت اجتماعی

مبانی و پیشینه نظری کفایت اجتماعی مبانی و پیشینه نظری کفایت اجتماعی

دسته : -مبانی و پیشینه نظری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 21 KB

تعداد صفحات : 21

بازدیدها : 1372

برچسبها : پیشینه کفایت اجتماعی مبانی نظری کفایت اجتماعی

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش فصل دوم پایان نامه کفایت اجتماعی

فهرست مطالب

کفایت اجتماعی

مهارت ها و توانایی شناختی

مهارتهای رفتاری

کفایت های هیجانی

آمایه های انگیزشی و انتظارات

کفایت اجتماعی و بهداشت روانی مثبت

پیشینه مطالعاتی

منابع

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع :انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

متن اصلی 11 صفحه بدون احتساب منابع

********************

مبانی نظری کفایت اجتماعی

سازگاری اجتماعی کودکان، کانون تحقیقات گسترده ای در سالهای اخیر شده است این تمرکز نتیجه تحقیقی بنیادی می باشد که رابطه قوی بن کفایت اجتماعی اولیه و سازگاری زندگی آینده و رشد سالم را بیان می کند. اگر چه تعاریف بی شماری از کفایت اجتماعی در ادبیات وجود دارد، یک اتفاق نظر بارز در میان اکثر تعاریف منتشر شده وجود دارد که کفایت به موثر بودن در تعامل با دیگران اشاره می کند که هم از دید خود شخص و هم از دید دیگران می تواند در نظر گرفته شود.

کفایت اجتماعی یک مفهوم قابل استفاده برای تنظیم و فراهم کردن انسجام ابعاد نسبتاً متمایز روابط دوستانه است. کفایت اجتماعی متشکل از گروهی از رفتارهای کلیدی بر اساس رشد بچه ها می باشد. با توجه به زینس، الیاس، کرین برگ و ویسبرگ ، کفایت اجتماعی شامل رفتارها و مهارت های اجتماعی، عاطفی و شناختی می باشد که بچه ها برای سازگاری موفق نیاز دارند. کفایت اجتماعی در چگونگی گذر سالم فردا از کودکی به بزرگسالی تنش اساسی دارد. برون مهارت های اجتماعی لازم، فرد در عرصه هایی از کار، مهارت های زندگی روزانه، زندگی مستقل و مشارکت در جامعه به دردسر می افتد. کار فرمایان اغلب ادعامی کنند که کفایت اجتماعی از تجربه واقعی در مکانهای کار مهم تر است.

...

آمایه های انگیزشی و انتظارات

چهارمین و آخرین حوزه محوری مدل چهار بعدی بر جنبهعملکردکفایت اجتماعی مربوط می شود. حتی موقعی که کودک دارای توانایی شناختی حل مساله می باشد تا رفتارهای معینی را برگزیند.

ظرفیت نشان دادن رفتارهای برگزیده را نیز دارد و می تواند برانگیختگی هیجانی را نظم ببخشد، با این همه اگر اعمال مزبور خوشایند به نظر نرسند و یا اعمالی تلقی شوند که به نتایج ارزشمند نمی انجامند، کودک ممکن است در انجام آن با شکست مواجه گردد.

فلنر و همکاران سه حوزه جداگانه از عوامل انگیزشی و انتظارات را مشخص کرده اند که برای رفتار با کفایت اجتماعی حایز اهمیت هستند: ساختار ارزشی فرد، سطح رشد اخلاقی فرد و احساس اثر بخشی و کنترل خود. حوزه ای که توجه بیشتری را جلب کردهاست، ساختار ارزشی فرد می باشد. ...

...

پیشینه پژوهش کفایت اجتماعی

کریستوفر و همکاران. نیز در پژوهش نشان دادند که اهداف تبحری دارای ارتباط مثبت و معنادار با هویت موفق و اهداف رویرد-عملکرد با هویت پیش رس است و اهداف رویکرد عملکرد با پایگاه هویت موفق ارتباط منفی دارد.

بابایی سنگلجی.. رابطه خودشناسی انسجامی، سبک های هویت و جهت گیری هدفی را بررسی کرد. نتایج نشان داد که خودشناسی انسجامی رابطه مثبت و معناداری با سبک هویت اطلاعاتی و جهت گیری هدفی تبحری دارد. اما رابطه آن با سبک هویت مغشوش اجتنابی منفی و معنادار است. سبک هویت اطلاعاتی، توانایی پیش بینی جهت گیری هدفی تبحری را دارد، در حالیکه سبک هویت هنجاری، توان پیش بینی جهت گیری هدفی رویکرد عملکرد و اجتناب عملکرد را دارد.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید