دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 83 KB
تعداد صفحات : 94
بازدیدها : 457
برچسبها : روابط عمومی ارتباطات
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلپروژه تحقیقاتی رشته روابط عمومی و مدیریت ارتباطات
بخشهایی از متن تحقیق
اولین چیزی که به ذهن بیشتر مردم خطور می کند وقتی که کلمه رهبری را می شنوند رهبری تجارت نیست بلکه رهبری مذهبی، سیاسی و اجتماعی است.
رهبران به شکل گیری اهداف گروه ها کمک کرده و اعضای گروه ها را تحت تاثیر قرار داده و تشویق می کنند تا در رسیدن به اهداف صرف کنند. ویژگی رهبری یکی از مهمترین عوامل در تعیین موفقیت و بقای گروه ها و سازمانها می باشد. بیشتر تعاریف رهبری 3 جزء دارند. تاثیر گذاری، گروه، هدف، رهبران افرادی هستند که به رفتار دیگران تاثیر می گذارند. رهبری معمولا بررسی و مطالعه دریافت و متن یک گروه بررسی می شود. بنابراین تعریفی از رهبری عبارتست از:
فرآیندی که در آن یک فرد اعضای گروه را در جهت کسب اهداف گروه تحت تاثیر قرار می دهد. روابط انسانها مطالعه و مدیریت روابط بین افراد را شرح می دهد. روابط عمومی درباره ارتباط یک سازمان بالا زمان دیگر می باشد. همه افراد روزانه روابط عمومی را تمرین می کنند. اگر چه ما از روابط عمومی به عنوان یک پدیده قرن 20 فکر می کنیم اما ریشه های روابط عمومی بسیار قدیمی اند. اصطلاح روابط عمومی نخستین بار در سال 1895 توسط انجمن راه آهن امریکا به کار رفت. تاریخ روابط عمومی نوین می تواند به سال 1906 برگردد.
نقش روابط عمومی به طور کلی نقش اطلاع رسانی و دادن خبر، انواع اطلاعات حقایق و تعبیرات از یک سازمان به مخاطبان بیرونی و درونی و به مدیریت بر می گردد.
مدیریت روابط رسانه ای، مدیریت روابط کارکنان، مدیریت روابط کارکنان، مدیریت روابط مصرف کنندگان، کارمند روابط عمومی، رشته روابط عمومی، دوره روابط عمومی و... کارورزان روابط عمومی باید با مخاطبین مختلف و زیادی ارتباط برقرار کنند تا بتوانند در این زمینه موفقیت کامل را کسب کنند.
این اصطلاح با معنی کنونی برای نخستین بار در دهه پایان قرن نوزدهم در امریکا به کار رفت. در محافلی که با روابط عمومی آشنا هستند تنها دو حرف بزرگ PR می آید. فرانسه زبانها آن Relations Publiques، آلمانی زبانها اغلب همان ترکیب انگلیسی و یا offentlichkeitsarbelt می نامند.
اولین بحثی که بیان آن در حقوق ارتباطات جمعی ضروری به نظر می رسد تعیین جایگاه حقوق ارتباطات در بین سایر رشته ها حقوق می باشد.
حقوق ارتباطات جمعی یک رشته بسیار جدید است و به همین خاطر اگر ما تقسیم بندی های کلاسیک از رشته های حقوق را مورد مطالعه قرار می دهیم ممکن است چیزی به نام حقوق ارتباطات جمعی در بین آنها نبینیم. بلکه مباحث مربوط آن به طور پراکنده در بین سایر رشته های حقوقی وجود دارد و به آنها پرداخته می شود مثلا: بخشی از آن در حقوق اساسی، بخشی در حقوق اداری، و بخشی دیگر در حقوق کیفری وجود دارد در مورد کشور ما وضعیت آن به همین صورت است یعنی ما اگر بخواهیم مباحث حقوق ارتباط جمعی را یک جا فراهم کنیم باید هر بخش را از یکی از رشته های حقوقی بیرون آورده و به آن بپردازیم. اما جدای از این بحث اگر به موضوعاتی که در ارتباطات جمعی به آنها پرداخته می شود نگاهی بیندازیم متوجه می شویم که حقوق ارتباطات جمعی بیشتر مباحثش جزء حقوق عمومی داخلی است. هر چند در بحث ارتباطات جمعی ما به مواردی می خوریم که در حیطه حقوق خصوصی است ویا حتی جنبه بین المللی نیز پیدا می کند. ...
ارتباط جمعی نوعی از ارتباط است که بر اساس آن فرد با تعدادی کثیری از انسانهای دیگر ارتباط برقرار می کند. این ارتباط فراگرد تفهیم و تسهیم معنی با شمار کثیری از انسانهای دیگر است امروزه به این ارتباط توجه زیادی مبذول می شود و دست اندر کاران سیاست تجارت و غیره کم و بیش بیشترین تلاش خود را جهت بهبود آن مبذول داشته و خودرا ملزوم و مکلف به شناخت بهتر آن و فراگیری نکات ظریف آن می دانند این ارتباط ویژگیهای خود را دارد و بیشتر از طریق، رسمیت، ساختار و برنامه ریزی خود قابل تشخیص است. ...
فهرست سرفصل مطالب تحقیق
فصل اول مقدمه
فصل دوم اصول و فنون مصاحبه
فصل سوم اصول روزنامه نگاری
فصل چهارم اصول تهیه گزارش مطبوعاتی
فصل پنجم روابط بین الملل
فصل ششم آماده سازی و چاپ
فصل هفتم حقوق ارتباطات جمعی
فصل هشتم مبانی ارتباطات انسانی
فصل نهم فنون تبلیغ
منابع و ماخذ
خرید و دانلود آنی فایل