ترجمه مقاله حسابداری در جامعه الکترونیکی

ترجمه مقاله حسابداری در جامعه الکترونیکی ترجمه مقاله حسابداری در جامعه الکترونیکی

دسته : حسابداری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 56 KB

تعداد صفحات : 9

بازدیدها : 580

برچسبها : مقاله حسابداری حسابداری الکترونیکی

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

دانلود ترجمه مقاله گزارش آنلاین (متصل و تحت نظر سیستم مرکزی) حسابداری در جامعه الکترونیکی

ترجمه مقاله گزارش آنلاین (متصل و تحت نظر سیستم مرکزی) حسابداری در جامعه الکترونیکی

Online reporting: accounting in cybersociety

حسابداری مجازی

ظهور وب به عنوان یک منبع اطلاعاتی و به عنوان یک وسیله ارتباطی، به صورت گسترده ای به عنوان یک پدیده کلیدی در زمان ما، شناخته شده است. وب نمونه مشهودی از جهانی سازی و ظهور صرفه جویی های همراه با معرفت (آگاهی) است. هلال و تیلُر (1999)، تأکید می کنند که زمینه اقتصادی و اجتماعی جهانی چقدر در حال متفاوت شدن است و تهدیدات و فرصتهایی که این تحول عرضه می کند- در نتیجه آنچه آنها در عین حالی که یکی شدن جهان در یک بازار جهانی به واسطه وجوه امری دانش، تحت تأثیر قرار می گیرد، می بینند. از نظر این مؤلّفین این تغییرات یک انقلاب اطلاعاتی را که ایجاد کننده سیستم های جدید اقتصاد سیاسی است، تشکیل می دهند. آنها استدلال می کنند، توانایی ما جهت کنترل اطلاعات که به صورت غیر دقیق در یک عامل یک میلیونی ضرب شده در دهه های اخیر از قرن گذشته در جریان بوده است تا به واسطه ضرب در یک میلیون تای دیگر زودتر از زمان معمول، افزایش یابد. در ارتباط با نکته ذکر شده، آنها بر این عقیده اند که: در چند کلمه، یک پایه تکنولوژیکی، خِبرده تر برای مسائل اقتصادی در حال ساخته شدن است که بر فشارهای قبلی ما فائق می آید در عین حال این (پایه تکنولوژیکی) نوعی از فعالیت های به یک اندازه مشکل را در ارتباط با ابعاد سیاسی، اقتصادی و زیست محیطی ارائه می کند.

تأثیر انقلابی سیستم آنلاین بر گزارش دهی مستلزم این معنا بوده است که اینترنت به عنوان یک وسیله ی ارتباطی در راستای انتشار اطلاعات حسابداری، به صورت چشمگیری مورد استفاده قرار گرفته بوده است. برای نمونه، بنگاه های تجاری، به صورت قابل توجهی از اینترنت به عنوان یک ابزار برای انتشار اطلاعات حسابداری استفاده می کرده اند، در حالی که یک دنیای با سرعت در حال تغییر مربوط به گزارش دهی شغلی را شکل می دهد، آنچه لیمر و سایرین (1999) آنرا نامگذاری می کنند سایر سازمانها، شامل NGO ها و گروه های مبارزاتی که ممکن است علیه ابعاد مختلف فعالیت صنفی، مبارزه کنند، هم در حال تجهیز کردن خود به فن آوری موجود هستند. این موضوع خاص AAAJ به دنبال بحث انتقادی در خصوص این پیشرفتهای مهم در مقابل حسابداری و نتایج اقتصادی و سیاسی- اجتماعی گسترده تر است.

The rise of the web[1] as a source of information and as a communicative medium is widely acknowledged as a key phenomenon of our times. It is a visible example of globalisation and the rise of knowledge economies. Halal and Taylor (1999) emphasise how different the social and economic global context is becoming and the threats and opportunities that this represents as a result of what they see as the “unifying” of the world “into a global market governed by the imperatives of knowledge”. For these authors, the changes constitute an information revolution that creates new systems of political economy. Our ability to “handle information”, they suggest, which “multiplied by roughly a factor of 1 million” in the latter decades of the last century is on course to increase by another millionfold sooner rather than later ...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید