دسته : کشاورزی و زراعت
فرمت فایل : rar
حجم فایل : 1402 KB
تعداد صفحات : 1
بازدیدها : 290
برچسبها : اثر تنش آب خصوصیات فیزیولوژیکی گندم تنش آبی گندم
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلچکیده :
اثرات تنش آب روی ویژگی های فیزیزیولوژیکی رقم های حساس به خشکی (کالیان سونا ) و مقاوم به خشکی C306 در یک آزمایش گلدانی مطالعه شده است . تنش آبی به وسیله آبیاری نگهداری شده در مرحله نیام برگ و باز شدن کامل گل تحمیل شده است . پتانسیل بالقوه برگ ، پتانسیل اسمزی برگ و پتانسیل تورژ سانس برگ ( با محفظه فشار و اسمز سنجش سنجیده شده ) به همان خوبی مقاومت انتشار برگ ، میزان تعرق برگ و شیب تعرق برگ به هوای برگ (به وسیله پرومتر حالت ثابت) روزانه سنجیده شده است . پارامترهای رشد و عملکرد بعد از برداشت گیاه زراعی ثبت شده است . داده های سه نسخه ای با به کار گیری طرح کامل تصادفی تجزیه شده و همبستگی بین این پارامترها محاسبه شده است .
فایل دانلودی حاضر ترجمه مقاله ای با عنوان زیر می باشد:
Effect of Water Stress on Physiological Attributes and their Relationship with Growth and Yield of Wheat Cultivars at Different Stages
این فایل کامل ، همراه با اصل مقاله ، پاورپوینت و فایل ورد ترجمه شده می باشد که همراه با جداول و تصاویر مربوطه است.
فهرست مطالب
چکیده
لغات کلیدی
مقدمه
موارد و روشها
پتانسیل آب و اجزایش
پارامترهای دمایی و روزنه ای
پارامترهای رشد و عملکرد
نتایج و بحث
نتیجه
منابع
-------------
بخشی از متن مقاله دانلودی
LDR گیاهان بدون تنش در مرحله بازشدن کامل گل نسبت به مرحله نیام برگ بالاتر است. اما افزایش ناچیزی در میزان تعرق می تواند منسوب به VPD افزایش یافته در مرحله بازشدن کامل گل شود(شکل 2). تعرق پیشرفته در مرحله گل پیشنهاد می شود.حداکثر دمای هوا در 27 درجه در مرحله نیام برگ و در 32 درجه در مرحله بازشدن کامل گل گزارش شده است. اما در مرحله بازشدن کامل گل تغییر ژنوتیپی معنی دار نیوده است. گیاهان بدون تنش برگهای خنک تری را در دو ژنوتیپهای در مرحله نیام برگ نگه می دارند اما در مرحله بازدشن کامل گل اغلب اندام هوایی در گیاهان تحت تنش آبی پدیده عمومی میباشد که به وسیله بررسی برای تعرق پیش آمده به واسطه عمل بسته شدن روزنه ای اعمال می شود. اندام هوایی گرم تر و کانوپی ها همچنین تحت اوضاع میدانی که برای آفتاب گردان و گندم مشاهده شده و بارها در آزمایشات کشت گلدانی مشاهده شده است.
شیب دمایی برگ به هوا می تواند در تعیین مقاومت خشکی کاربردی باشد. شیب دما به وسیله تماس یا سنجش جنبشی با ترموکوپل یا به وسیله ریموت با یک ترمومتر مادون قرمز تعیین می شود. اهمیت بیشتر برای سنجش با ترمومتر مادون قرمز به ویژه برای تعیین انواع خنک تر یا گرم تر بدست می آید. در بررسی کنونی، گیاهان تحت تنش شیب دمایی برگ به هوای کمتری در درجه حرارت برگ بالاتر نسبت به گیاهان بدون تنش در نیام برگ دارد و کالیان سونا برگهای گرمتری نسبت به C306 به ویژه در مرحله باز شدن کامل گل دارد. (شکل 3).
خرید و دانلود آنی فایل